Östgöta Corren, November 15, 1980

From The Elvis Costello Wiki
Jump to: navigation, search
- Bibliography -
7475761977787980
8182838485868788
8990919293949596
9798990001020304
0506070809101112
13141516171819 20


Östgöta Corren

Sweden publications

Newspapers

Magazines and fanzines


-

Avslagen Costello


translate
  Tommy Jacobson

så har då Elvis Costello avverkat Linköping under sin Sverigeturné. Förmodligen är han glad för det, för det här verkar inte vara något som han sett fram emot.

Costello gick och gjorde sitt jobb, men inte mer. Den enda gång det tände till var under låten "Watching the detectives," men det kanske beror på att det var en låt man kände igen och hade sett fram emot.

Han spelade många nya låtar, och skall man döma efter hur det lät nu, så är det kommande albumet inte mycket att vänta på. De som hade betalt femtio kronor for att se femtio minuter med en Elvis Costello av gårdagens klass har verkligen rätt att bli både arga och besvikna.

Det som retar mig mest är att jag vet att Elvis Costello och Attractions kan göra ypperlig popmusik och så visar de upp det här. Nåväl, det var i alla fall varmt och skönt i konsertlokalen.

-

Östgöta Corren, November 15, 1980


Tommy Jacobson reviews Elvis Costello & The Attractions, Saturday, November 14, 1980, Folkets Park, Linköping, Sweden.

Images

1980-11-15 Östgöta Corren clipping 01.jpg
Clipping.

-



Back to top

External links