Dagens Nyheter, October 26, 2012

From The Elvis Costello Wiki
Jump to: navigation, search
- Bibliography -
7475761977787980
8182838485868788
8990919293949596
9798990001020304
0506070809101112
13141516171819 20


Dagens Nyheter

Newspapers
-
Kultur & Nöje

Costellos filmlåtar samlas


translate

Apropå Diana Krall här ovan så släpper hennes make Elvis Costello den 19 november samlingen ”In motion pictures” med låtar som använts i filmer. Det blir en spretig skara om femton spår, från ”Accidents will happen” (som var med i ”E.T.”) till ”My mood swings” (från ”The big Lebowski”).

-

Dagens Nyheter, October 26, 2012


Dagens Nyheter reviews In Motion Pictures.


-



Back to top

External links