Ziua de Constanţa, November 4, 2011

From The Elvis Costello Wiki
Jump to: navigation, search
- Bibliography -
1975767778798081
8283848586878889
9091929394959697
9899000102030405
0607080910111213
1415161718 19 20 21


Ziua de Constanţa

Newspapers
-

ELVIS COSTELLO - UNONE MAN SHOW COMPLETtranslate

Pentru prima data in Romania, Elvis Costello a sustinut joi seara un recital. Prea putin cunoscut de publicul autohton, Costello a performat in fata unui public de aproximativ 2000 de oameni, intr-un one man show complet si complex.

Timp de doua ore, singur pe scena, Elvis Costello a oferit publicului blues, rock'n roll, soul si punk rock-ul care l-a facut celebru.Costello a fost cantaret, instrumentist, compozitor si actor. Unartist complet, plin de umor, care a comunicat cu publicul, a facut glume, a trecut de la un instrument la altul (clape, 4 chitare semiacustice, toate marca Gibsonsi chiar portavoce), si a cantat fara microfon piesa "A Slow Drag With Josephine", "un rock 'n' roll ca in 1924, atunci cand voi nu erati nascuti" - dupa cum l-a numit artistul. Publicul receptivaaplaudat si acantat alaturi de Costello sia cerut bis.

Elvis Costello aoferitromanilor o parte dintrecelebrele sale balade asteptate de tot auditoriul -"She", "I Want You" sau "Alison" -,dar si primul cantec pe care l-a inregistrat vreodata - "Radio Sweetheart" -sau piese mai ritmate, rock 'n' roll, incheind concertul cu celebra "Pump It Up".

In publics-a aflat celebrul actor Kevin Costner, care a asistat la tot concertul sustinut de Elvis Costello si care, la final, l-a felicitat pe artistin backstage. Kevin Costnera venit insotit deactorii Mare Winningham si Ronan Vibert. Cei 3 actori filmeaza impreuna pentru miniseria TV "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsa de televiziunea History Channel.

Kevin Costner, ca majoritatea celor prezenti la Sala Palatului, parea sa cunoascafoarte bine repertoriul lui Costello.

Printre artistii romani prezenti aseara la Sala Palatului s-au numarat Horia Brenciu, membrii trupei Taxi si Beti Barbera.

Cunoscut pentru baladele salede dragoste memorabile,jongland si combinand stiluri de muzicadiferite- pop, rock, soul, jazz - cu vocea saunica si o perceptie muzicala aparte, Costello a castigatjoi seara multifani, intr-o tara in care numelelui era aproape nestiut.

Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara baladele "She", de pe coloana sonora a filmului "Notting Hill", si "I Want You", inclusa pe coloana sonora a filmului omonim. In anul 2004 a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun cantec original, pentru "The Scarlet Tide", de pe coloana sonora a filmului "Cold Mountain".

Setlist:

Red Shoes
Either Side Of The Same Town
Veronica
Good Year For The Roses
New Amsterdam
Every Day I Write The Book / Suffering Face
Bedlam Almost Blue / She's Pulling Out The Pin
Beyond Belief
She
A Slow Drag With Josephine
Jimmie Standing In The Rain
Brilliant Mistake / A Voice In The Dark
Watching The Detectives
Radio Sweetheart / After The Fall
God's Comic
Alison
Don't Bother Me / It Don't Bother Me
Greenshirt
I want You
National Ransom No. 5
Shipbuilding
Oliver's Army
Peace Love and Understanding
Pump it Up

Un concert organizat de Unilife

Sustinut de Magic FM.

Parteneri media: Adevarul, Ring, Sapte Seri, News Outdoor, Cocor Media Channel, Zoom Tv, Bucharest Night Life, Best Music.ro, Port.ro, Realitatea.net, Metalhead.ro, Metropotam.ro, Iconcert, 4arte.ro, VoxPublica, Pandoras.

-

Ziua de Constanţa, November 4, 2011


Ziua de Constanţa reviews Elvis Costello solo on Thursday November 3, 2011 at Sala Palatului, Bucharest, Romania.
-Back to top

External links